Royal Christmas Fair Den Haag GEANNULEERD

Beste vrienden,

De dagen worden stillaan korter en donkerder, en zoals gewoonlijk bezoeken we net zoals de voorgaande jaren één of andere kerstmarkt. Omwille van de naweeën van covid19, gebeurt alles nogal kort op de bal.  We hadden immers niet echt zicht op wat zou kunnen en mogen. Daarom hadden we reeds besloten om ook dit jaar aan te sluiten bij een kerstmarkt georganiseerd door Bell Tours, indien mogelijk.

Zaterdag 11 december bezoeken we een kerstmarkt van Koninklijke allure want dan bezoeken we de kerstmarkt in Den Haag.

KERSTMARKT en KERSTSHOPPING DEN HAAG*

In de hofstad Den Haag hoort een koninklijke kerstmarkt. En bij een koninklijke kerstmarkt hoort een koninklijke naam. Welkom op de ‘Royal Christmas Fair’. In het sfeervolle centrum van Den Haag, aan de Lange Voorhout, staat een kerstmarkt die je mooiste kerstdromen gaat overtreffen. Een supergezellig dagje uit voor het hele gezin. Als er een plaats is in Nederland waar je lekker kunt winkelen, is het Den Haag. Ben jij op zoek naar de leukste kerstartikelen of ga je gewoon graag op schoenen- en kledingjacht? Dan is een kerstmarktripje naar Den Haag een must. Je kunt ’t namelijk combineren met een mooie wandeling door het centrum van Den Haag. De beroemde Haagse Markt, de gezellige binnenstad  of de Frederik Hendriklaan, je kunt er overal leuke cadeautjes vinden.  Wanneer jij een unieke kerstmarkt wilt zien in een sfeervolle stad, bezoek dit jaar dan zeker Den Haag. Liefst 80 standjes met de leukste producten en lekkerste hapjes staan op je te wachten. En er is zoveel meer te doen. Wacht zeker niet tot volgend jaar!

Willen jullie erbij zijn samen met alle vrienden van wijlezijnweg?  Schrijf dan zo vlug mogelijk in, want dit is een organisatie van Bell Tours, wij rijden enkel mee. We hebben een aantal plaatsen op de bus in optie genomen voor onze groep, we kunnen dus niet met zekerheid zeggen of we nadien nog plaatsen kunnen bij bestellen. Dus ben je er graag bij, laat ons zo vlug mogelijk iets weten.

LAAT ONS AFSPREKEN dat we toch ten laatste tegen 11 november aan Bell Tours ons aantal deelnemers kunnen doorgeven.

De deelnameprijs bedraagt : 35 € per persoon en 30 € per persoon onder de 16 jaar.  (wel vergezeld door minstens één volwassene) + gratis ontbijt in de autocar.

Er zijn 3 opstapplaatsen voorzien door Bell Tours in onze onmiddellijke omgeving namelijk :

  • Om 8u15 in Sint-PIETERS-LEEUW (bij BELL TOURS) – 8u20 Halle Carrefour (overzijde aan bushalte denken we) – 8u30 station Halle

Gelieve bij deelname en inschrijving klaar en duidelijk te vermelden waar jullie wensen op te stappen, kwestie dat we iedereen mee hebben die mee wil en dat we geen mal figuur slaan bij Bell Tours.

Inschrijvingen en betalingen dienen in ons bezit te zijn uiterlijk 11 november. Inschrijvingen nadien kunnen nog, mits er nog plaats is op de bus. Opgelet wie bij ons inschrijft hoeft niet in te schrijven bij Bell Tours anders zijn er dubbele boekingen. Bij vragen bel ons

Annuleringsvoorwaarden: (wij rijden mee= dus annuleringsvoorwaarden van Bell Tours van toepassing.

Annuleren jullie nadat we alles hebben doorgegeven : Covid of ziekte = blijft tegoed

 

Annuleert Bell tours door te weinig inschrijvingen ( min 30 per bestemming ) = tegoed voor andere bestemming of terugbetaling.

Dus wil je zeker zijn van deelname nodig gerust zoveel mogelijk familieleden of vrienden uit. Zijn wij met dertig awel dan zijn we zeker dat het kan doorgaan.

 

*DEZE KERSMARKT GAAT DOOR MITS DE GELDENDE COVID19 NORMEN VAN HET MOMENT EN DE REGELGEVING IN NEDERLAND
COVD SAFE PASS???