jaargang 7 - Editie 6

Wetjet al ….

 

….. wie ingeschreven was voor onze daguitstap en zijn deelnamebedrag nog niet moest teruggekregen hebben, geef ons een seintje en we kijken het na. Normaal zou alles in orde moeten zijn.

…. Via via (we vertellen je later wel van wie) hebben we misschien een interessant voorstel binnengekregen (het gaat ook over velo’s en dergelijke) voor een komende activiteit. Op stap (enfin met de bus) in het wiel van de Flandriens. We zouden een expo bezoeken over de koers en meer bepaald over De Ronde Van Vlaanderen, we zouden er ook een busrit aan kunnen koppelen waar de ronde zich afspeelt en lunch en zoveel meer, een leuke vervanger voor de afgelaste editie van dit jaar. MAAR, Loont dit alles nog de moeite, lees snel verder ( zeker ons voorlaatste artikel “ook dit nog”)

….. en we zijn meteen weer een keertje door het oog van de naald gekropen, door contact op te nemen met Jurgen, die ons ging rondleiden door Kortrijk en ons alles vertellen over de koers.  Hij heeft intussen gesolliciteerd bij een magazine over de koers en is daar aangenomen en moet die zaterdag werken. 25 juni zou er één of ander kampioenschap zijn en hij moet daar dus nu verslag van uitbrengen. Dus geluk bij een ongeluk of we hadden weer prijs en we konden weer een plan B zoeken. Het komt blijkbaar meer en meer voor dat men allerhande zaken aanneemt/beloofd en dat men dan daarop terugkomt. Het pas toen wij mailden om de wandeling annuleren dat Jurgen ons dit meedeelde (vraag me af wanneer we anders nieuws zouden gekregen hebben …  de dag voor de uitstap???).

….. Voor onze tweedaagse is voorlopig alles vrij rustig, en wat ons betreft wij hebben alles aangevraagd volgens hun wensen en voorkeuren. Laat ons hopen dat korter naar datum toe alles blijft zoals voorzien. Enfin heel binnenkort gaan we effe ter plaatse alles bekijken. Ook voor het facultatief etentje van de zondagavond bij Van Hoo bellen we binnenkort even met Frederic, in de loop van deze maand of begin volgende maand krijgen jullie hiervan zeker een vrijblijvende uitnodiging toegestuurd.

….. We komen ook nog even terug op onze annuleringsvoorwaarden, we vinden het spijtig dat we onze voorwaarden steeds moeten aanpassen/verstrengen. Dat er annuleringen zijn door de deelnemers is normaal, maar het is niet de bedoeling dat er lukraak geannuleerd wordt zonder echt deftige reden, Bekijk daarom zeker onze voorwaarden op iedere uitnodiging. Zo ook bij onze uitnodigen voor het etentje na de tweedaagse, verwittigen jullie ons tijdig dan kunnen we steeds bekijken wat we kunnen doen, maar verwittigen jullie ons op de bus de avond zelf of net bij het afstappen de zondagavond, dan moeten jullie ook begrijpen dat het niet altijd gemakkelijk is om kosteloos te annuleren, We begrijpen heel goed dat iemand van jullie door vermoeidheid wil annuleren, maar sommige producten zijn voor ons aangekocht/gereserveerd en die willen ze dan uiteraard aanrekenen.

…. Ook dit nog, in onze nieuwsbrief van juli, of in deze van augustus komen we nog even terug op onze afgelaste daguitstap, eerlijk gezegd (buiten beschouwing gelaten dat onze wandeling toch niet door kon gaan, zie boven), hadden we hiervoor toch meer respons verwacht, zeker van de sportieve Belgen, onder ons. Marc hoort ziet en leest DE KOERS IS VAN ONS, en als we dan een activiteit daaraan spenderen schrijven amper 18 deelnemers zich in, Natuurlijk is ieder van ons vrij om te beslissen of hij of zij deelneemt, of heel misschien is er in onze vriendenkring geen interesse voor sport. Daarom gaan Martine, Wendy ,Eric en Marc één van de komende weken eens op een zonnig terras in conclaaf en gaan we eens rustig bekijken hoe het verder moet met wijlezijnweg. Organiseren we geen daguitstap meer, of schrappen we het bedrijfsbezoek in het vervolg, of organiseren we geen tweedaagse meer…  Misschien wordt het in totaal iets teveel.  Een bus huren, een activiteit organiseren of iets gaan eten of drinken het gaat er allemaal niet goedkoper op worden, zeker als het door een klein aantal deelnemers gedeeld moet worden. Allemaal zaken dat we eens rustig gaan bespreken. Één ding is zeker volgend jaar is ons 25 jarig bestaan en een tweedaagse feesteditie gaan we zeker organiseren (bij voldoende inschrijvingen natuurlijk). 
We zien nog wel hoe we al dan niet verder gaan.

….. Tot slot  af te sluiten, wie binnenkort op vakantie vertrekt, PRETTIG VERLOF.